Autor: Tööstusuudised.ee • 1. detsember 2022

Aasta Kaitsetööstusettevõte 2022 on Threod Systems

Eesti Kaitsetööstuse Liit kuulutas oma aastakonverentsil välja Aasta Kaitsetööstusettevõtte 2022, milleks on mehitamata õhusõidukisüsteemide arendaja ja tootja Threod Systems. Avatud Muutustele tiitli pälvis tänavu Kaitseväe Akadeemia rakendusuuringute osakonna ülem kolonelleitnant Raul Järviste.
Threod Systemsi luuredroone kasutatakse ka Ukrainas.
Foto: Threod Systems

Eesti Kaitsetööstuse Liidu juht Tarmo Ränisoo sõnas, et see aasta on tõstnud Eesti kaitsetööstusettevõtete tähtsust ja võimekust tugevalt esile nii julgeoleku tagamisel kui ka Venemaa-Ukraina sõja valguses.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077