Autor: Ken Rohelaan • 21. november 2022

Suri ettevõtja Priit Piilmann

Eile suri raske haiguse tagajärjel suurettevõtja, Viru Keemia Grupi üks omanikest Priit Piilmann.
Priit Piilmann.
Foto: Raul Mee

57aastase Piilmanni surmast kirjutas Kroonika. "Priidu kaotus on Eesti majandusele ja ärimaailmale suur kaotus, ta oli väga laia haarde ja nägemusega mees. Tõeline spordimees ja väga missioonitundlik," ütles väljaandele ettevõtja Neinar Seli.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077