Autor: Harro Puusild • 15. november 2022

Otto Pukk Incapi tehase juhi vahetusest: otsustasin teha muutuse Eesti tehase juhtimises

Incap teatas esmaspäeval, et Kuressaare tehase juht Greg Grace lahkus ettevõttest 14. novembril. "Otsustasin teha teatud muutuse Eesti tehase juhtimises," põhjendas Incapi president Otto Richard Pukk.
Otto Richard Pukk
Foto: Liis Treimann

Incapi president Otto Richard Puki sõnul on ettevõte praegu kiires arenguetapis ja seetõttu otsustas ta Eesti tehase juhtimises muutuse teha.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077