Autor: Tööstusuudised.ee • 14. november 2022

Incapi Eesti tehas sai ajutise juhi

Kuressaares tegutsevat Incap Estonia elektroonikatootmistehast asus alates tänasest juhtima seni ettevõtte juhtkonnas kvaliteedi ja strateegia valdkonna eest vastutanud Margus Jakobson.
Margus Jakobson juhib Incapi tehast Saaremaal kuni uue juhi leidmiseni.
Foto: Arno Mikkor

Jakobson on tehase juhina ametis ajutiseselt seoses senise Incap Estonia tegevjuhi Greg Grace lahkumisega ettevõttest 14. novembril. Tehase uue juhi otsing algab esimesel võimalusel. “Tänan Gregi tema aja eest Incapis ja panuse eest Eesti meeskonna töösse,” sõna, Incapi rahvusvahelise grupi juht Otto Pukk.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077