Autor: Tööstusuudised.ee • 19. oktoober 2022

EASi ja KredExi ühendasutus avas ekspordiesinduse Nairobis

EASi ja KredExi ühendasutus avas esimese ekspordiesinduse Aafrikas, täpsemalt Keenia pealinnas Nairobis. Eesti ettevõtteid hakkab aitama tugeva kohaliku kontaktivõrgustiku ja ärikonsultatsiooni taustaga Joel Karubiu.
EASi ja Kredexi ekspordiesindus asub nüüd ka Nairobis.
Foto: Pixabay

EASi ekspordinõunike juhi Sven Auliku sõnul on ekspordinõunike võrgustiku planeerimisel oluline vaadata mitmeid tegureid, alates meie ettevõtete huvist konkreetse sihtriigi vastu kuni makromajandusliku potentsiaali ja Eesti ekspordi mitmekesistamise printsiibini.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077