Autor: Tööstusuudised.ee • 18. oktoober 2022

ABB sai Leedust suuremahulise tellimuse

ABB sai Leedust suuremahulise tellimuse Vilniuse–Klaipeda raudteeliini elektrifitseerimiseks. ABB tarnib 25 kV elektrilahenduse seadmed ning teostab nende paigalduse ja käikuvõtmise. Projekt valmib 2023. aastaks.
Leedu elektriraudtee.

ABB tugineb liini rajamisel oma saavutustele jätkusuutliku raudteeinnovatsiooni vallas, et elektrifitseerida Vilniuse-Klaipeda raudteeliini opereerimine 100 protsenti süsinikuneutraalselt. Elektrirongid hakkavad sõitma taastuvatest energiaallikatest toodetud elektriga. Projekt kujutab endast ABB elekterveo jaotusseadmete tehnoloogia esmakordset kasutuselevõttu Leedus ja ABB seni suurimat 25 kV raudtee-elektrifitseerimise tellimust Euroopa Liidus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077