Autor: Harro Puusild • 14. oktoober 2022

Swedbanki puidusektori juht Gerli Puusild: hindade edasikandmine ja juhtimiskvaliteet on lähiajal määravad

Puidutööstus on tugev tööstusharu, kuid lähiaastatel tuleks sektoril tähelepanu pöörata juhtimiskvaliteedile ja hindade edasikandmisele, et säilitada marginaale, leidis Swedbanki metsa- ja puidutööstuse sektorijuht Gerli Puusild Puidutööstuse äriplaani konverentsil.
Swedbanki metsa- ja puidutööstuse sektorijuht Gerli Puusild
Foto: Raul Mee

"Pean tunnistama, et ma ei ole doteerimise usku, vaid seda meelt, et turg reguleerib end kõige paremini ise, kuid energiakulude osas võime öelda, et toetuse tase saab teatud kohas määravaks," rääkis Swedbanki metsa- ja puidutööstuse sektorijuht Gerli Puusild täna toimuval konverentsil "Puidutööstuse äriplaan 2023".

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077