Autor: Toomas Kelt • 11. oktoober 2022

Soomes keeb keskkonnamäss

Soome keskkonnaliikumine Elokapina jätkab demonstratsioone Espoos ja Helsingis Soome suuremate metsafirmade peakorterite juures. Elokapina nõuab Soome metsades intensiivse raiumise lõpetamist, raiemahtude vähendamist kolmandiku võrra ja loodusmetsade kaitse alla võtmist.
Meeleavaldajad UPMi peakontori ees.
Foto: Elokapina

Oma koduleheküljel teatab Elokapina, et „keskkonnamäss“ kestab kogu selle nädala. Demonstratsioone alustati Kemis Metsä Groupi tselluloositehase ehituse juures, neljapäeval avaldatakse meelt parlamendihoone juures ja reedel Helsingi kesklinnas Mannerheimintiel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077