Autor: Tööstusuudised.ee • 27. september 2022

Gaasiliit: Eestil on vaja oma ujuvterminali

Kuna Soomes valmiv LNG terminal võimaldab eeloleval talvel vaevu ära katta ainult Soome tarbijate gaasinõudluse, peab Eesti Gaasiliidu hinnangul Eesti rentima endale lühiajaliselt oma ujuvterminali, mis lisaks Eestile teenindaks ka Lätit.
Eesti Gaasiliidu juhataja Heiko Heitur
Foto: Karli Saul

„Varustuskindluse eest vastutaja Eleringi plaan teha koostööd Soomega on jooksnud ummikusse – Paldiski sadama kai ehitus lõppeb kuu aja pärast, aga meil endiselt puudub info kas valminud kai juurde saabub ka laev ja gaas,“ märkis Eesti Gaasiliidu juhataja Heiko Heitur.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077