Autor: Tööstusuudised.ee • 23. september 2022

Clevon laiendab ettevõtte äritegevust Põhja-Ameerikasse

Isejuhtivate sõidukite tootja Clevon avab oma demokeskuse ja USA peakontori Dallas-Fort Worth metropolis.
Clevoni isesõitvad masinad jõudsid ka Ameerikasse.
Foto: sergeizjuganov.com

Clevon teatas täna, et on laienenud ettevõtte äritegevusega Põhja-Ameerikasse Fort Worth linna, ning avab USA peakontori uksed AllianceTexas Mobility Innovation Zone (MIZ) koostöökeskuses, mis koondab mobiilsuse tuleviku visionääre.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077