Autor: Tööstusuudised.ee • 22. september 2022

Elektri universaalteenus laieneb ettevõtetele, leppetrahvist ärikliendid aga ei pääse

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Kristjan Järvan tutvustas Riigikogu majanduskomisjonile elektrituruseaduse muudatuse eelnõu, mille eesmärk on laiendada universaalteenust äritarbijatele. ERRi teatel ettevõtted aga võimalikust leppetrahvist ei pääse.
OOdatav universaalteenus peaks elektri hinda tarbijatele alla tooma.

„Kuna ettevõtted pole praegustes kõrgetes energiahindade tingimustes kodutarbijatest kuidagi paremas seisus, plaanib riik laiendada võimalikult kiiresti neile ka universaalteenuse. See on üks abimeede suuremast paketist, millega plaanime sel küttehooajal äritarbijaid aidata,“ sõnas ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Kristjan Järvan.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077