Autor: Tööstusuudised.ee • 1. september 2022

ETS NORD sai Rootsis jõudu juurde

Alates 1. septembrist liitus ETS NORDiga Rootsi ventilatsioonitorustiku tootja Vent-tillverkarna AB.
ETS NORDi üksus Soomes Tuusulas.

Tegemist on 1994. aastal asutatud pika ajalooga kanalisüsteemide tootjaga, mille eelmise aasta käive oli 22 miljonit Rootsi krooni ja EBITDA 3 miljonit. ETS NORDi kollektiiviga liitus 18 uut töötajat, mis kasvatab kogu ettevõtte töötajate arvu 470ni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077