Autor: Tööstusuudised.ee • 1. aprill 2021

ETS NORD ostis Rootsi ettevõtte ja pürib Põhjamaade turuliidriks

ETS NORD teatas täna kandiliste ventilatsioonisüsteemide tootja JC Plåt & Isolering AB omandamisest. Ettevõtte üheksa töötajat viiakse üle ETS NORD juhtimise alla ning kaubamärk JC Plåt & Isolering liigub ETS NORD tootevalikusse.
ETS NORD juhatuse esimees Urmas Hiie eile ettevõtte Tallinna tehases tootmist jälgimas
Foto: Äripäev

"Tänane tehing on järjekordne samm meie strateegia elluviimisel saamaks üheks Põhjamaade juhtivamaks ventilatsiooni terviklahenduste ja -seadmete tootjaks," ütleb ETS Nord juhatuse esimees Urmas Hiie.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077