Autor: Tööstusuudised.ee • 30. august 2022

Iglucraft müüb väikemaju ja saunasid virtuaalruumis

Alates 2022. aasta varasuvest on Iglucrafti müügimeeskonna kasutada uus ja kliendisuhete maailmas mängu muutev lahendus, mis võimaldab müüa väikemaju ja saunu edukamalt ja kliendisõbralikumalt üle kogu maailma.

„Koostöös AVAR agentuuriga ning EAS toetusel valminud lahendus on paljude klientide poolt juba väga positiivselt vastu võetud ning suvi on näidanud, et uus lahendus on kolme kuuga toonud tuhandeid külastusi ning nii maja- kui saunamüüki,“ paljastas Iglucrafti müügidirektor Villu Valm.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077