Autor: Liivi Viin, AS Thermory kvaliteedi- ja keskkonnajuht. • 18. august 2022

Puidutööstuses on tarneahela standardid väga olulised: Thermory kogemuslugu

Mida peab puiduettevõtja või mööblitootja teadma kvaliteedisüsteemidest, -juhtimisest ja -standarditest? Mis on PEFC ja FSC ja millised on valdkonnas vajalikud setifikaadid? Võrumaa kutsehariduskeskuse puidutööstuse ja mööblitootmise kompetentsikeskus TSENTER vahendab ettevõtete kogemusi.
Thermory Loo tehases juurutatakse sel aastal ISO standarditele vastavad kvaliteedijuhtimissüsteemid.
Foto: Marita Mones/Thermory

Paljudes ettevõtetes on kvaliteedi ja keskkonnajuhtimine eraldi inimeste töö, meil on need valdkonnad ühendatud, kirjeldab oma tööd AS Thermory kvaliteedi- ja keskkonnajuht Liivi Viiv. Mina kvaliteedi-ja keskkonnajuhina koordineerin läbi maatriksjuhtimise ka kolme tehase kvaliteedispetsialistide tööd. Nad raporteerivad tehase juhtidele, aga kvaliteedialane töö käib minu kaudu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077