Autor: Toomas Kelt • 17. august 2022

Sanktsioonid on lõpetanud Venemaa puidu impordi Eestisse

Euroopa Liidus keelatud Vene ja Valgevene puit ei ole sanktsioonide kehtimise ajal Eestisse jõudnud. Küll aga tahaks Vene riik suunata oma puittooteid Euroopasse läbi kolmandate riikide.
Foto: Pixabay

Alates sanktsioonide kehtima hakkamisest ei ole Eestisse toodud Vene Föderatsioonist ja Valgevenest puitu ega keelu all olevaid puittooteid, teatas Maksu- ja Tolliamet. 10. juuli südaööst lõppes Vene Föderatsioonist Euroopa Liitu toodavale puidule üleminekuperiood ning alates 11. juulist rakendusid puiduimpordile Euroopa Komisjoni poolt kehtestatud sanktsioonid täielikult.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077