Autor: Mait Kraun • 15. august 2022

Tööstusmetallid on alla liikunud, aga on erandeid

Tööstusmetallid on augusti keskpaigas mõne erandiga pigem allapoole liikunud. Selle nädala alguses ilmunud Hiina majandusandmed hoidsid tööstusmetalle surve all. Eelmisel nädalal toetas metalle aga oodatust nõrgem inflatsioon USAs ning Euroopa tööstussektori tugevad numbrid.
Hiina majandusnumbrid hoiavad tööstusmetalle surve all.
Foto: Pixabay

Vase hind langes kahe nädalaga kokku 0,4 protsenti, 7890 dollarini tonnist. Eelmisel reedel jõudis vase hind aga 8214 dollarini, mis on viimase kuue nädala kõrgeim tase.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077