Autor: Mait Kraun • 2. august 2022

Tööstusmetallide hinnad võtsid suuna üles

Tööstusmetallide hinnad on pärast suurt hinnalangust võtnud uuesti suuna üles, sest USAs oodatakse intressimäärade leebemat tõstmist, dollar on lühiajaliselt odavnemas ning mitmete metallide puhul on oodata ka pakkumise surve alla sattumist.
Foto: Unsplash

Eelmisel nädalal selgus, et USA majandus langes juunis lõppenud kvartalis teist kvartalit järjest, mis tähendab, et ametlikult on riik sisenenud majandussurutisse. Arvatakse, et see võib Föderaalreservi karmi rahapoliitikat leevendada, mis mõjutab metallide hindu positiivselt.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077