Autor: Toomas Kelt • 28. juuli 2022

Euroopa metsandusettevõtted on tuleviku suhtes kahtlevad

Kesk-Euroopa metsandusettevõtete seas on levimas kahtlus aasta teise poole majandusolude suhtes. Üle kolmandiku eeldab palgihindade langust ja müügivõimaluste vähenemist.
Foto: Pixabay

Kesk-Euroopa metsandusturgu jälgiva Holzkurieri küsitlus näitas, et eelkõige ootavad puidutööstused stabiilseid hindu, seda nii tooraine kui ka toodangu osas. Siiski kardab kolmandik küsitletutest hinnalangust. Holzkurier toob esile, et nii pessimistlikud olid puidutööstused vaid 2011. aasta lõpul.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077