Autor: Toomas Kelt • 26. juuli 2022

USA saematerjali hinnad otsivad stabiilsust

Maailma suurimal saematerjaliturul, USAs, püsivad hinnad stabiilsena. Suurem volatiilsus on möödas, loodavad puiduturu analüütikud.
Foto: Pixabay

Puidutuge analüüsiv MadisonsReport andmetel pole alates juuli algusest hinnad USAs palju muutunud. See näitab, et praegune hinnatase – ligikaudu 620-650 dollarit tuhande ruutjala eest – on uus stabiilsus. Võrreldes 2021. aasta kevade rekordhindadega – ligi 1400 dollarit – on hinnalangus muidugi suur, kuid võrreldes kahe aasta taguse suvega on praegused hinnad ligi 100 dollarit kõrgemad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077