Autor: Mente et Manu • 6. juuli 2022

Lauri Kalm: peame ühendama „vanad“ ja „uued“ juhtimisstiilid

Lauri Kalm on töötanud seitse ja pool aastat ABB-s peatootmisliinide juhina, tootmisliini juhina, projektijuhina ning erinevatel inseneri ametikohtadel. 2022. aastast töötab ta Ericssonis tootmisjuhina, kuid ei ole unustanud ka oma alma mater'it Tallinna Tehnikaülikooli. Praegu õpib ta Tartus juhtimist ja leiab, et erinevad juhtide põlvkonnad peaksid "klaasseinad" endi vahelt lõhkuma.
Lauri Kalm usub, et insenerid peaksid õppima ka "pehmemaid" aineid.
Foto: ABB

Kas ja kuidas oled vilistlasena ülikooliga seotud?

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077