Autor: Tööstusuudised.ee • 27. juuni 2022

Carlsberg katsetab puidupõhist õllepudelit

Taani õlletootja Carlsberg alustab pilootprojekti puidupõhise ja täielikult taaskasutatava pudeli turule toomiseks.
Uus puidupõhine pudel esialgu poelettidele ei jõua, esmalt katsetatakse seda valitud turgudel.
Foto: Carlsberg Group

Uue Fiber Bottle katsetamise käigus tuuakse see esmakordselt tarbijateni. Ettevõtte eesmärk on tuua uus pudel ka poelettidele, kuid esimese sammuna katsetatakse seda kaheksal turul - Taanis, Rootsis, Norras, Soomes, Ühendkuningriigis, Poolas, Saksamaal ja Prantsusmaal. 8000 uudsest materjalist pudelit koos uuendusliku õllega tuuakse tarbijateni valitud festivalidel ja üritustel ning sihipäraste tootenäidiste kaudu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077