Autor: Harro Puusild • 9. juuni 2022

Liisi Himma: palgaralli jätkub, peame liikuma tehnoloogiamahukama majanduse poole

Palgaralli kogub aina tuure ja meil tuleb liikuda tehnoloogiamahukama majandusmudeli poole, rääkis Swedbanki ettevõtete panganduse juht Liisi Himma teisipäeval toimunud ekspordikonverentsil "Made in Estonia".
Liisi Himma
Foto: Rauno Liivand

"Palgaralli kogub aina tuure ja see ei kao kuskile ära. Me ei tea, mis saab olema brutopalga kasv sellel aastal, aga meil tuleb aru saada, et peame tööjõumahukalt majandusmudelilt üle minema tehnoloogiamahukamale mudelile," sõnas Liisi Himma.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077