Autor: Tööstusuudised.ee • 9. juuni 2022

Kaubavahetuse puudujääk kärises rekordiliseks

Impordi kiire kasv suurendas oluliselt kaubavahetuse puudujääki, mis ulatus aprillis 542 miljoni euroni.
Konteinerterminal Muuga sadamas. Eesti eksport vähenes aprillis võrreldes märtsiga umbes 400 miljoni euro võrra.
Foto: Andras Kralla

Statistikaameti andmetel suurenes kaupade eksport aprillis võrreldes mullusega 4 protsenti ning import 31 protsenti. Eestist eksporditi kaupu jooksevhindades ligi 1,6 miljardi ja imporditi 2,1 miljardi euro eest. Kaubavahetuse puudujääk suurenes 2021. aasta aprilliga võrreldes 439 miljoni euro võrra.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077