Autor: Tööstusuudised.ee • 9. juuni 2022

Amber Beverage Group kavandab Baltimaadesse uut tehast

Alkohoolseid jooke tootev ja müüv Amber Beverage Group kaalub Baltimaadesse uue kaasaegse joogitehase rajamise võimalust, jätkates kasvu ja suurendades müügitegevust. Prognoosi kohaselt ulatub investeering ligikaudu 40 miljoni euroni. Kontserni juhtkond uurib praegu investeeringu kasu ning kavatseb kohtuda Baltimaade investeeringu- ja arenguasutustega, et hinnata parimaid ettepanekuid edasise koostöö asjus.
Amber Beverage Groupi juhataja Jekaterina Stuģe.

„Plaanitud ja hoolikalt kohandatud arengustrateegia tõttu kasvasime edasi ka viimastel aastatel, mil maailma raputasid mitmed ootamatud kriisid. Vaatamata sellele, kui tugev on meie praegune Läti tehas (kus toodetakse mitmeid meie üleilmseid kaubamärke), saavutame prognoosi kohaselt meie kaubamärkide eeldatava üleilmse kasvu tõttu lähiaastail maksimaalse tootmisvõimsuse. Oleme arvamusel, et õige koha valik on ülioluline, sest see mõjutab tootmist ka järgmistel aastakümnetel. Juba algusest peale tahame riigiasutuste ja teiste huvirühmadega teha tihedat koostööd, et selgitada välja, millises Balti riigis on võimalik tootmistaristusse sellisel tasemel investeerides saada maksimaalset kasu nii riigi majanduse kui ka kontserni üldise arengu kontekstis,” märgib Amber Beverage Groupi juhataja Jekaterina Stuģe.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077