Autor: Toomas Kelt • 3. juuni 2022

Malwa esitleb täiselektrilist metsamasinat

Rootsi metsamasinate tootja Malwa esitleb Elmia Wood messil maailma esimese täiselektrilise harvesteri/forwarderi kombimasina prototüüpi. Messidemo on masinale esimene pikem tööpäev.
Foto: Malwa

Väljaanne Skogsaktuellt kirjutab, et prototüüp on ehitatud seeriatootmises oleva Malwa 560C šassiile. Masina väljanägemises erinevusi ei ole, need avalduvad masina sisemuses. Energiat annavad masinale kaks akut – väiksem on statsionaarselt masinas, suuremat saab kiiresti kraana abil vahetada. Elmia Woodi veebilehel selgitab Malwa esindaja, et suur aku peaks vastu pidama terve tööpäeva ning seda saab öösel laadida.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077