Autor: Sigrid Kõiv • 18. mai 2022

Masina- ja metallitööstuse juhid: palgasurve on vähenenud, talvist töömahtu on raske ennustada

Turg pelgab lõpphinna tõusu ja pakkumise vähenemist ning seetõttu panustatakse palju laovarudele, mis nii mõnegi juhi hinnangul tähendab aga seda, et talviste tööde mahud on praegu ettearvamatud, selgub Äripäeva Infopanga koostatud masina- ja metallitööstuse konkurentsiraporti juhtide küsitluses.
Metallitööstuse juhtide hinnangul näitab palgasurve vähenemise märke.
Foto: Pexels

Äripäeva Infopanga värskest, teises kvartalis ilmunud masina- ja metallitööstuse konkurentsiraporti juhtide küsitluses, kus osales 47 sektori juhti, selgub, et juhtide hinnangul on sisendkulude kasv kõikide kululiikide lõikes aeglustunud. Ainsaks erandiks on turunduskulud, kus juhid prognoosivad kasvu eelmise kvartaliga samal tasemel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077