Autor: Äripäev • 11. mai 2022

Eesti Energia nõukogu tööd hakkab juhtima Anne Mere, kokku vahetati välja kolm liiget

Fazeri tippjuht Anne Mere asub Eesti Energia nõukogu juhtima.
Foto: Raigo Pajula
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus kutsus nimetamiskomitee ettepanekul Eesti Energia nõukogust alates 12. maist tagasi Väino Kaldoja, Ants Paulsi ja Ivo Palu ning nimetas uuteks liikmeteks Taavi Tamkivi, Ahti Kuninga ning Anne Mere, teatas ettevõte.

Anne Merest saab energiakontserni uus nõukogu esimees, kes võtab ameti üle Väino Kaldojalt, kes juhtis nõukogu tööd viimased viis aastat, seisab pressiteates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077