Autor: Tööstusuudised.ee • 10. mai 2022

Hiina koroonapoliitika lõhub globaalseid tarneahelaid. Ökonomist: mõistlikke väljumisstrateegiaid ei paista

Samal ajal kui mujal maailmas näitab koroonalevik taganemise märke ja riigid vähendavad piiranguid, on viirus Hiina jaoks endiselt suur väljakutse ja riigi null-koroonapoliitika survestab globaalseid tarneahelaid, sõnab Luminori peaökonomist Lenno Uusküla.
Luminori peaökonomit Lenno Uusküla
Foto: Luminor

Luminori peaökonomisti Lenno Uusküla sõnul on suuremas osas maailmas COVID-19 levik taganemas ja sellega seotud piirangud vähenemas, ent Hiina jaoks on koroonaviirus 2022. aasta kevadel varasemast keerulisem väljakutse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077