Autor: Janeli Janson • 19. aprill 2022

VESTLUSRING | Tööstusjuht digitaliseerimisest: ärge püüdke kogu maailma korraga parandada

Digitaliseerimisel ei tasu karta vigade tegemist ja on oluline pöörata tähelepanu väikestele sammudele. Suurim viga võib olla püüd parandada korraga ära kogu maailm ehk liiga suurt tükki ei tasu alguses ette võtta.
Vasakult: moderaator Aigar Vaigu, Reigo Rusing, Rait Rebane ja Mihkel Keinast.
Foto: Raul Mee

17. märtsil toimunud konverents-kontaktmessi “Tark tööstus 2022” vestlusringis arutasid toidutööstuse Balsnack juhatuse liige Reigo Rusing, toidutööstuse Solina Group tarneahelajuht Mihkel Keinast ja trükitööstuse K-Print juht Rait Rebane, mis on digitaliseerimise puhul oluline ning tõid näiteid oma ettevõtete õnnestumistest ja ebaõnnestumistest. Millal ja kuidas alustada tehases digitaliseerimisega ning kuidas üldse aru saada, mida tuleks digitaliseerida?

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077