Autor: Tööstusuudised.ee • 12. aprill 2022

New Yorgi börsil noteeritud Eaton ehitab Soome suure tootmislinnaku

Maailma üks suurimaid UPSide ehk katkematute toiteallikate tootja Eaton ehitab Soome Vantaasse tootmislinnaku, millest saab Eatoni Critical Power Solutionsi peakorter ja andmekeskuste tippkeskus. Järgmise aasta lõpus valmivasse linnakusse tulevad teadus- ja arendustegevus, tootmine, ladu, müügi- ja teenindusüksus. Kokku luuakse juurde kuni 100 töökohta.
Tulevane Eatoni tehas Soomes.
Foto: Eaton

16 500 m² suurusele krundile tootmislinnaku rajamine on ajendatud UPSide ja roheenergiale üleminekut toetavate energiat salvestavate süsteemide nõudluse kasvust. Katkematud toiteallikad on vältimatult vajalikud kaasaegsetele andmekeskustele ning Eaton on selles valdkonnas turuliider, kirjutab ettevõte pressiteates. Lisaks tegutsevad Eatoni kliendid paljudes teistes valdkondades alates äri- ja tööstusettevõtetest kuni tervishoiuasutuste ja merenduseni. Linnak kerkib Helsingi lennujaama naabrusesse Vantaasse.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077