Autor: Janeli Janson • 8. aprill 2022

Valio juht: hindu tuleb korrigeerida ka aprillikuus

Valio tegevdirektori Maido Solovjovi sõnul tuli müügihindu korrigeerida jaanuaris ning seda tehakse ka aprillikuus. "Toit meil otsa ei saa, kuid toiduained kallinevad küll," rõhutas ta Tööstusuudistele antud kommentaaris.
"Sõjapõgenikud pakuvad toiduainetööstusele tööjõu osas kindlasti leevendust," tõdes Valio juht.
Foto: Liis Treimann

Tegevdirektor lisas, et õnneks on inimestel alati võimalus leida kategooria siseseid alternatiive ning samuti on meil jaekaubanduses tihe konkurents, mis võimaldab leida soodsamaid hindu läbi erinevate kampaaniate.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077