Autor: Tööstusuudised.ee • 7. aprill 2022

Majanduskomisjonis arutati tööstuse käekäiku Ukraina sõja valguses

Toorme puudujääk paneb Eesti puidutööstuse keerulisse olukorda, tõdeti Riigikogu majanduskomisjonis toimunud arutelul. Probleeme on ka teistel tööstusharudel.
Foto: Raul Mee

Riigikogu majanduskomisjonis andsid tööstuse eri tahkudest ülevaate tööstusettevõtete esindajad, korduvalt leidsid mainimist toorme puuduse ja kallinemise ning tööjõu teemad. Istungil osalesid ASi Rait (Raitwood) juhatuse esimees Ivar Dembovski, ASi Salvest juhatuse liige ja tegevjuht Triin Kõrgmaa, Chemi-Pharm ASi juhataja Ruth Oltjer, BLRT Grupp ASi juhatuse nõunik Roman Vinartšuk. Samuti Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi ja Rahandusministeeriumi esindajad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077