Autor: Tööstusuudised.ee • 17. märts 2022

Välistööjõuga seotud muudatused tuleb jõustada kiirkorras

Siseministeerium ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium saatsid 10. märtsil riigikogu põhiseaduskomisjonile 12 muudatusettepanekut välismaalaste seaduse muutmiseks. Kaubanduskoda tegi riigikogule ettepaneku võtta võimalikult kiiresti vastu Ukraina sõjapõgenikega seotud muudatusettepanekud.
Välistööjõuga seotud muudatused tuleb jõustada kiirkorras
Foto: Andras Kralla

Lisaks avaldati tugevat toetust ka mitmetele teistele ettepanekutele. Näiteks on ettevõtete jaoks positiivse mõjuga muudatus, mis võimaldab tööandjal võtta välismaalane lühiajaliselt tööle praeguse ühe aasta asemel kolmeks aastaks. Samas leiti muudatusettepanekute hulgast ka mõned problemaatilised sätted, mis paluti eelnõust välja jätta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077