Autor: Tööstusuudised.ee • 15. märts 2022

Cleveron tõi turule uue pakiautomaadi

Viljandi tehnoloogiafirma Cleveron tõi turule modulaarse pakiautomaadi, mis on mõeldud toidu- ja tavakaupade üleandmiseks.
Cleveroni uus pakiautomaat.
Foto: Jakob Meier

Cleveron 503, sobilik nii sise- kui ka välitingimustesse, võimaldab ettevõtetel e-poe tellimuste üleandmise muuta efektiivsemaks ja mugavamaks. Toidupakiautomaat aitab kokku hoida kohaletoimetamise kuludelt ning annab ettevõtetele võimaluse laiendada oma võrgustikku ilma poode juurde ehitamata, teatab ettevõte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077