Autor: Anu Jõgi • 10. märts 2022

Venemaa paneb keelu hulga seadmete väljaviimisele riigist

Venemaa valitsus on kokku pannud nimekirja varem välismaalt Venemaale imporditud kaupadest ja seadmetest, mille väljaviimine riigist on keelatud kuni selle aasta lõpuni.
Seadmete hulgas on vedurid ja vagunid.
Foto: Väinu Rozental

Venemaa valitsuse leht kirjutab, et nende seas on tehnoloogilisi, telekommunikatsiooni- ja meditsiiniseadmeid, sõidukeid, põllumajandusmasinaid, elektriseadmeid – kokku üle 200 eseme, sealhulgas raudteevagunid ja vedurid, konteinerid, turbiinid, metalli- ja kivitöötlemismasinad, monitorid, projektorid, konsoolid ja paneelid. Seda põhjendatakse vajadusega tagada Venemaa turu stabiilsus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077