Autor: Tööstusuudised.ee • 28. veebruar 2022

Marat lõpetab koostöö Valgevene tootmisettevõttega

Kodumaine rõivabränd Marat teatas, et tulenevalt sõjalisest olukorrast Ukrainas, lõpetab ettevõte oma toodete valmistamise Valgevenes. Uue võimaliku tootmiskohana nähakse Makedooniat, kus toodetakse hetkel ka Sangari triiksärke.
Marat OÜ tegevjuht Raul Saks.
Foto: Liis Treimann

Marati tegevjuhi Raul Saksa sõnul on ettevõte tulenevalt tootmistehnoloogiast teinud Valgevenes asuva tootmisettevõttega koostööd üle kümne aasta, kuid hiljuti eskaleerunud sündmuste valguses seda koostööd jätkata ei saa. „Olgugi, et koostööpartneriks on eraettevõte, peame siiski vajalikuks muuta enda tarneahelat,“ lausus Saks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077