Autor: Tööstusuudised.ee • 26. jaanuar 2022

Eesti riik investeerib ettevõtete konkurentsivõime tõstmisse üle poole miljoni euro

Teadus- ja ärilinnak Tehnopol loob koostöös majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumiga tehisintellekti arenguprogrammi, et tõsta tööstus- ja andmemahukate ettevõtete võimet tõusta väärtusahelas kõrgemale, teatas Tehnopol kolmapäeval.
Tehnopoli äriarendusjuhi Martin Goroško
Foto: Janeli Janson

"Tehisintellektil põhinevad lahendused ei ole ainult selliste globaalsete ettevõtete nagu Facebook või Amazon mängumaa, vaid üha kasvav tehnoloogiavaldkond, mille nutikal rakendamisel saavad kõik oma ärimudelis veidigi andmeid kasutavad ettevõtted oma tööprotsesse arendada ja suurema lisandväärtusega tooteid välja töötada," selgitas ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077