Tehnopol korraldab tööstustele digitaliseerimise arendusmaratoni

Eelmise arendusmaratoni võitjad.
Eelmise arendusmaratoni võitjad.

Veebruaris on kõikidel Eesti tööstusettevõtetel võimalus valida välja digitaliseerimisega seotud probleem, mida ei ole suudetud oma jõududega lahendada ning registreerida ennast tasuta arendusmaratonile.

EAS ja Teaduspark Tehnopol korraldavad 27.-29. märtsil järjekordse Tark Tööstus arendusmaratoni, kus tööstusettevõtetel on võimalus IT-partnerite ja mentorite abiga leida lahendusi ettevõtte erinevatele probleemidele.

„Me ei ole täna olukorras, kus Eesti tööstusettevõtted ei tunnetaks vajadust mõnda tootmisprotsessi või tervet tööstust digitaalsemaks ja seeläbi ka efektiivsemaks muuta. Pigem tundub see alguses nii suure ja hoomamatu ülesandena, et raske on algust teha või erinevate lahenduste hulgast sobivaimat valida. Seetõttu üritame juba enne arendusmaratoni leida igale tööstusettevõttele IT partneri, kellega koos arendusmaratonil väljakutset lahendama asuda ning esmase prototüübini jõuda,“ kutsus arendusmaratoni peakorraldaja Kadi Villers tööstusettevõtteid endast märku andma.

Kolmapäeva pärastlõunast reedene pärastlõunani jäävate tundide jooksul saavad kõik meeskonnad kasutada ka erinevate mentorite abi, kelle kogemustest ja praktilistest näpunäidetest on juba osalenud meeskondadel palju abi olnud.

Villersi sõnul pakutakse osalevatele meeskondadele tuge ka pärast arendusmaratoni, et uued lahendused kiirelt kasutusse jõuaksid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara