Autor: Tööstusuudised.ee • 20. jaanuar 2022

Ensto uus tehasehoone sai valmis

Keila Tööstuspargis sai valmis nutikate elektrilahenduste tootja Ensto Bulding Systemsi uus tehasehoone, millega ettevõte kahekordistab kogu tehasepinna ning tegutseb edaspidi 8200 ruutmeetri suuruses tootmisüksuses. Ehitustööde valmimise eest kandis hoolt Harju KEK ning hoone ehitus läks maksma üle kolme miljoni euro.
Ensto Building Systems Keila tehase juht Nadežda Dementjeva uue tehasehoone ees.

Ensto Building Systems Keila tehase juhi Nadežda Dementjeva sõnul vajas ettevõte suuremat tehasepinda kasvustrateegia elluviimiseks.”Nõudlus elektriseadmete ja lahenduste järele on märkimisväärselt kasvanud. Kui võrdleme aasta taguse ajaga, siis näiteks ainuüksi elektriautode laadijate nõudlus on kasvanud 35% ja kasvab ilmselt veelgi. Töötajate arv on aastaga kasvanud 50 võrra ning hetkel vajame endiselt juurde 30 uut inimest. Uus tehasehoone võimaldab kõik ettevõtte tootmisüksused ühe katuse alla koondada ja loob meile arenguperspektiiviga tootmistingimused – see on meie jaoks uue ajastu algus.”

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077