Autor: Tööstusuudised.ee • 6. jaanuar 2022

Vesinikuprojektid saavad riigilt tuge

Valitsus andis täna põhimõttelise heakskiidu toetada Eesti ettevõtete osalemist üleeuroopaliste vesinikuprojektide (IPCEI) väärtusahelates ning lisaks erarahale investeerida vesinikutehnoloogiatesse ka riigi poolt.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.
Foto: Liis Treimann

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt ütles, et vesinikutehnoloogiate läbimurre maailmas on algamas, oluline on sammuda eesliinil ja toetada Eesti projekte. “Vesinikust saab tulevikus rohe- ja innovatsioonipöörde üks peamine alustala, mille arendamine loob juurde tarku ja kõrgepalgalisi töökohti, vähendab meie tarbijate energiakulusid ning saame välja vahetada kõrge süsinikulekkega tehnoloogiad,“ lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077