Autor: Mait Kraun • 3. jaanuar 2022

Mis saab järgmisel aastal tööstusmetallide hindadest?

Tööstusmetallide ja energia hinnad kallinesid lõppenud aastal kiireimas tempos alates 2009. aastast, millele aitasid kaasa piiratud pakkumine, inflatsioonisurve ning majanduse tugev taastumine koroonaviiruse kriisist.
Kuna tööstusmetallide toodangu suurendamine võtab tublisti aega, siis pakkumise märgatavat suurenemist pole tänavu oodata.
Foto: Harro Puusild

Globaalne nõudlus toorainete järele saab ka 2022. aastal olema tugev ning majanduse taastumine jätkub, mis aitab hindadel ka uuel aastal püsida kõrgel tasemel. Samas usuvad analüütikud ja kauplejad, et niivõrd suuri tõuse nagu mullu me tänavu siiski ei näe.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077