Autor: Tööstusuudised.ee • 3. detsember 2021

Sutt: teadus- ja arendustegevuse kasvu veab erasektor

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Suti sõnul on märgiliselt oluline, et Eesti teadus- ja arendustegevuse (TA) kasvu veavad ettevõtted.
Ettevõtlusminister Andres Sutt
Foto: Liis Treimann

Statistikaameti tänaste andmete põhjal kasvas Eesti teadus- ja arendustegevuse kulude osakaal SKP-st eelmisel aastal 1,79 protsendini, sealhulgas erasektori investeeringud tõusid 0,98 protsendini võrreldes 2019. aasta 0,87 protsendiga. „Hea on näha, et meie ettevõtted liiguvad teadus- ja arendustegevuse ning innovatsiooni ja ettevõtluse arengukavas (TAIE) eesmärgistatud 2 protsendi erasektori TA-investeeringute suunas,“ ütles Sutt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077