Autor: Tööstusuudised.ee • 3. detsember 2021

Eestisse kaalutava väikereaktori esimene omatüübiline rajatakse Kanadasse

Eestisse uue põlvkonna väikereaktoriga tuumajaama planeeriva Fermi Energia kaalutavatest reaktoritest esimene omatüübiline rajatakse Kanadasse, Ontario provintsis asuvasse Darlingtoni tuumajaama, teatas ettevõte.
GE Hitachi nägemus BWRX-300 väikereaktoriga tuumajaamast.
Foto: GE Hitachi

Valmides on tegu esimese uue põlvkonna väikese moodulreaktoriga lääneriikides ning rajamise käigus saab hinnata ka selle sobivust Eestis kasutamiseks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077