Autor: Rivo Sarapik • 6. detsember 2021

Tehisliha tootev idufirma jätab laudad peagi tühjaks

Värskelt raha kaasanud Eesti idufirma Gelatex teeb koostööd mitme ettevõttega, kes üritavad läbi lüüa 2 triljonit dollarit väärt lihaturul. Samuti ei ole välistatud, et ühel päeval liigub samas suunas Gelatex, rääkis ettevõtte asutaja Märt-Erik Martens.
Idufirma Gelatex asutajad Märt-Erik Martens ja Mari-Ann Meigo-Fonseca.
Foto: Gelatex

Martens ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et kui praegu keskenduvad nad tehisliha jaoks vajaliku nanofiibri kui materjali arendusele, siis ühel päeval võib ka nende jaoks olla tehisliha tootmine reaalsus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077