Autor: Tööstusuudised.ee • 18. november 2021

Triin Ploompuu: töörände poliitika tõttu on palju müüki tegemata jäänud

Väikestel ja keskmistel tootjatel on viimasel buumiajal töörände poliitika tõttu palju müüki tegemata jäänud, märkis Eesti Masinatööstuse Liidu juht Triin Ploompuu hiljuti toimunud töörände konverentsil.
Eesti Masinatööstuse Liidu juht Triin Ploompuu.
Foto: Rene Riisalu

Kui praegune kvoodipõhine töörände poliitika jätkub, siis peavad ettevõtjad juba lähiajal esitama endale valusa küsimuse – kas teha kasvuplaanides allahindlusi või pühkida kodumaa tolm jalgadelt, kirjutas Äripäev.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077