Autorid: Samuel J. Pierce, Dmitri Ševoldajev, KPMG tehingute nõustamise vanemkonsultant • 18. november 2021

Keemiatööstus muutuste keerises: ettevõtted peavad kohanema uue reaalsusega

Kui keemiatööstuse käekäik 2020. aastal tuleks ühe mõttega kokku võtta, siis see oleks muutuste keeris. Kui ühel pool nõudluse järsk kasv tekitas võimalusi saavutada rekordilist kasvu, siis teisel pool oli neid, kes võitlesid ellujäämise nimel. See paiskas tööstuse tervikuna pea peale, kirjutavad KPMG tehingute nõustamise eksperdid Samuel J. Pierce ja Dmitri Ševoldajev.
KPMG tehingute nõustamise konsultant Samuel J. Pierce.
Foto: KPMG Baltics

Keemiatööstuse väärtusahelad on pidevas ümber kujundamises, kuna jätkusuutlikkus, majanduslikud ja geopoliitilised muutused, uued tehnoloogiad ja muutuvad tarbimiseelistused mõjutavad tugevalt ettevõtete tegevust. See loob pidevalt võimalusi ettevõttetele, kel on valmisolek ja paindlikkus kiireks kohanemiseks. Veelgi kompleksemaks on muutnud olukorda COVID-19 pandeemia põhjustades märkimisväärseid šokke pakkumisele ja nõudlusele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077