Autor: Tööstusuudised.ee • 24. september 2021

Aas: globaalsed trendid on toonud meile kalli elektri, mida saab maandada maksude abil

Majandus- ja taristuminister Taavi Aasa sõnul tagab valitsuse otsus jätta ära elektri, gaasi ja diislikütuse aktsiisitõus transpordi ja energeetika sektorite stabiilsema arengu ja aitab toime tulla madalama sissetulekutega inimestel.
Majandus- ja taristuminister Taavi Aas
Foto: Liis Treimann

„Eesti majandus kasvab hooga, kuid selle teine pool on elukalliduse tõus, mis puudutab eelkõige väiksema sissetulekuga inimesi. Globaalsed trendid energeetikas on toonud meile kalli elektri ja autokütuse, mida valitsus saab maandada maksude hoidmisega mõistlikul tasemel,“ rääkis Aas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077