• 13.09.21, 08:34

Euroopa Liidu toiduhügieeninõuete muudatus: uued nõuded ja rohkem paindlikkust

Euroopa Komisjon võttis vastu toiduhügieeninõuete määruste muudatused, millega lisati uusi nõudeid ja võimaldatakse seniste nõuete täitmisel rohkem paindlikkust.
Varasemalt kehtinud nõuete kohaselt tuleb külmutamiseks ettenähtud liha külmutada ilma liigse viivituseta liha tootvas ettevõttes.
  • Varasemalt kehtinud nõuete kohaselt tuleb külmutamiseks ettenähtud liha külmutada ilma liigse viivituseta liha tootvas ettevõttes. Foto: Erik Prozes
„Muudatuste tegemisel on võetud arvesse seniseid kogemusi, tehnoloogia arengut ning ka muutusi tarbimisharjumustes. Kuigi osa nõudeid on edaspidi käitlejale paindlikumad, on muudatuste tegemisel lähtutud põhimõttest, et toiduohutus peab olema tagatud,” sõnas maaeluminister Urmas Kruuse.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.11.24, 18:01
Maailma suurim kaablitootja Prysmian keskendub aina enam täislahendustele
Maailma suurim kaablitootja Prysmian on tutvustamas kontserni uut äristrateegiat, millega liigutakse kaablitootjast täislahenduste pakkujaks. Ettevõtte juhi Massimo Battaini sõnul on viieaastase äristrateegia Connect to Lead eesmärk ära kasutada praegust turupositsiooni oma tugevuste arendamiseks ja kindlustamiseks ning olla eestvedaja kaablitööstuse innovatsioonis.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele