Autor: Tööstusuudised.ee • 3. september 2021

Äripäeva Akadeemia parimaks uueks koolitajaks valiti hankeekspert Hannes Laaser

Äripäeva Akadeemia valis augusti lõpus toimunud koolitajate tänuüritusel parimaks uueks koolitajaks hanke- ja tarneahelajuhtimise eksperdi Hannes Laaseri.
Hannes Laaser
Foto: Äripäev

Hannes Laaser liitus Äripäeva Akadeemiaga 2020. aastal ja veab nüüdseks edukalt kahte koolitust "Hankejuhtimise taseme tõstmine" ja "Hankejuhtimise taseme tõstmine II: projektijuhtmine ja koostöö".

Laaser on töötanud ostu-, hanke- ja tarneahela juhtimise valdkonna rahvusvahelistes ettevõtetes üle 15 aasta. Oma hariduse on ta saanud Tallinna Tehnikakõrgkoolist. Hetkel on käsil magistriõpingud Tartu Ülikoolis. Lisaks on ta täiendanud ennast tarneahela juhtimise vallas Põhjamaades ja Lääne-Euroopas. Aastatel 2003 - 2006 töötas Hannes Stoneridge Electronics`is materjalide planeerijana. Aastatel 2006-2015 töötas ABB kontsernis erinevatel positsioonidel, alustades ostujuhist ja lõpetades grupi kategooriajuhina. 2015-2018 juhtis Hannes Telia Eesti tarneahelajuhtimise osakonda ja 2019-2020 oli Glamox grupi hankejuht. Hannese kõige südamelähedasemaks teemaks on saanud strateegiline hankejuhtimine ja kõik sellega seonduv.

Tutvu Hannese koolitustega:

„Hankejuhtimise taseme tõstmine“ SIIN.

„Hankejuhtimise taseme tõstmine II: projektijuhtimine ja koostoo“ SIIN.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077